Recruitment Information

Go down

Recruitment Information Empty Recruitment Information

Post by ayy on Sun Oct 29, 2017 8:39 pm

Recruitment Information 1-85

RECRUITMENT INFORMATION


SAN ANDREAS SHERIFF'S DEPARTMENT

San Andreas Sheriff's Department je u potrazi samo za najboljim, najspremnijim i najkvalitetnijim ljudima koji će biti na dužnosti kako bi spriječili kriminalite u najužem smislu. San Andreas Sheriff's Department zahtjeva da budete psihički i fizički iznimno spremni za obnašanje dužnosti. Department uzima i odabire samo najbolje i pravi Vas boljom osobom od one kakvi ste bili na samome početku regrutnoga procesa.


PROCES


Kako bi ste službeno postali član San Andreas Sheriff's Departmenta, morati proće kroz određene regrutne procese. U našem regrutnom procesu postoji 6(šest) djelova koji čine jednu veliku cjelinu - koje baš Vi trebate da obavite sa što boljim uspjehom. Upitivanje članova SASD-a tokom aktivno postavljene aplikacije i aktivnog uključivanja u proces može rezultovati izbacivanjem iz tog istog recruitment procesa.STAGE 1 - APPLIKACIJA

Aplikacija je prvi i početni proces u cijelokupnom regrutnom procesu San Andreas Sheriff's Departmenta. Kao što je već rečeno to je ujedino i najvažniji proces u samom postupku regrutacije. Ovim dijelom se dobivaju sve informacije u aplikantu i provjerava se njegova osobna prošlost pri čemu se ocjenjuju sposobnosti o samome kandidatu, te prolasku na drugi korak.
STAGE 2 - INTERVJU

Intervju je drugi korak u regrutnome procesu sa San Andreas Sheriff's Departmentom gdje aplikant dolazi u Dillimore, službenu zgradu San Andreas Sheriff's Departmenta i odrađuje razgovor sa Background Investigatorom. Tokom te provjere, Background Investigator provjerava psihičku spremnost aplikanta i odlučnost da pristupi ostatku procesa.
STAGE 3 - FITNESS TEST

Fitness Test je treći korak u regrutnome procesu sa San Andreas Sheriff's Departmentom gdje aplikant dolazi u trening centar San Andreas Sheriff's Departmenta te se na njemu vrši psiho-fizička provjera sposobnosti. Testiranje se vrši zbog provjere sposobnosti za obavljan je dužnosti.
STAGE 4 - ACADEMY

Akademija je četvrti korak u regrutnome procesu sa San Andreas Sheriff's Departmentom u kojem se vama kao aplikantima objašnjava sve o Vašoj budućoj dužnosti pri čemu dobivate znanje potrebno za pisanje finalnog ispita.
STAGE 5 - WRITTEN EXAM

Finalni test je peti korak u regrutnome procesu sa San Andreas Sheriff's Departmentu gdje se provjerava vaše znanje sa akademije. Ukoliko prođete finalni ispit - Vi dobivate službeni čin Deputy Sheriff Generalista, no ne službeno dok ne prisustvujete indukciji.
STAGE 6 - GRADUATION CEREMONY

Ovo je šesti, ujedino i zadnji korak u regrutnome procesu sa San Andreas Sheriff's Departmentom u kojemu se održava svečana ceremonija u kojem uz prisutstvo svih trenutnih članova San Andreas Sheriff's Departmenta i građanstva Vam se dodjeljuje značka i diploma - te postajete službeno Deputy Sheriff Generalist.

ayy
ayy

Posts : 91
Join date : 2017-10-29

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum