Recruitment Information

Go down

Recruitment Information Empty Recruitment Information

Post by ayy on Wed Nov 08, 2017 8:43 pm

Recruitment Information 1-85

RECRUITMENT INFORMATION


SAN ANDREAS SHERIFF'S DEPARTMENT - CIVILIAN ROLE
San Andreas Sheriff's Department ima sporedni sektor po imenu Civilian Role. Sektor je sačinjen od zaposlenika koji imaju status civilne osobe te čine podršku svakom trenutnom službeniku na dužnosti.MEHANIČAR je jedan od vrsta poslova unutar Civilian Role sektora. Mehaničar ima zadatak vršenja popravki svih pokvarenih vozila unutar San Andreas Sheriff's Departmenta. Od mehaničara se očekuje prije stupanja na dužnost; odnosno samog prijavljivanja za posao da ima prethodno iskustvo u tom djelu posla.

DISPEČER je druga mogućnost za zapošljenje unutar Civilian Role sektora. Dispečer ima zadatak potpore svakom službeniku na dužnosti. Dispečer ima ulogu informiranja trenutnih službenika na dužnosti o situacijama na terenu, kao i izvještavanje o 911 pozivima i sl.

STAGE 1 - APPLIKACIJA

Aplikacija je prvi i početni proces u cijelokupnom regrutnom procesu San Andreas Sheriff's Departmenta. Kao što je već rečeno to je ujedino i najvažniji proces u samom postupku regrutacije. Ovim dijelom se dobivaju sve informacije u aplikantu i provjerava se njegova osobna prošlost pri čemu se ocjenjuju sposobnosti o samome kandidatu, te prolasku na drugi korak.
STAGE 2 - INTERVJU

Intervju je drugi korak u regrutnome procesu sa San Andreas Sheriff's Departmentom gde aplikant dolazi u Dillimore, službenu zgradu San Andreas Sheriff's Departmenta i odrađuje razgovor sa Background Investigatorom. Tokom te provjere, Background Investigator provjerava psihičku spremnost aplikanta i odlučnost da pristupi ostatku procesa.
STAGE 3 - ACADEMY

Akademija je treći korak u regrutnome procesu sa San Andreas Sheriff's Departmentom u kojem se vama kao aplikantima objašnjava sve o Vašoj budućoj dužnosti pri čemu dobivate znanje potrebno za pisanje finalnog ispita.
STAGE 4 - WRITTEN EXAM

Finalni test je peti korak u regrutnome procesu sa San Andreas Sheriff's Departmentu gdje se provjerava vaše znanje sa akademije. Ukoliko prođete finalni ispit - Vi  postajete deo Civilian Role, no ne službeno dok ne prisustvujete indukciji.
STAGE 5 - GRADUATION CEREMONY

Ovo je šesti, ujedino i zadnji korak u regrutnome procesu sa San Andreas Sheriff's Departmentom u kojemu se održava svečana ceremonija u kojem uz prisutstvo svih trenutnih članova San Andreas Sheriff's Departmenta i građanstva Vam se dodjeljuje značka i diploma - te postajete službeno Dispatcher Generalist ili Mechanic Generalist.

ayy
ayy

Posts : 91
Join date : 2017-10-29

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum